Syfte

Skolsmedjan arrangerar kostnadsfria konferenser med syfte att möjliggöra möten, dialog och görande på lokal, regional och nationell nivå i riktning för lärande skolorganisation. Syftet är att synliggöra och sprida kunskap om strategier för lärande organisation, kollegialt lärande med elevers lärande i fokus och där värdegrund, skolkultur och likvärdig skola genomsyrar ”vad” och ”hur”.
img_0468

Syftet med Skolsmedjans verksamhet är vidare att vara en länk mellan de olika aktörerna som arbetar för skolans bästa, utifrån olika perspektiv. Fackförbund, SKL, politik på olika nivåer och omgivande samhälle erbjuds att medskapa i en konstruktiv dialog om skolutveckling som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Under åren har allt fler huvudmän kommit att betrakta Skolsmedjans afk:s som kvalitativ fortbildning och således svarat för personalens resekostnader etc. Positivt, och högt betyg till alla som medskapat under åren och både visat tillit för, och berättat om, Skolsmedjans förmåga att vara en del av skolutvecklingen i Sverige.

Annons

2 tankar på “Syfte

 1. Hej
  Jobbar som lärare i Linköping och är mycket intresserad av skolutvecklingsfrågor. Har NO lokala och regionala forum?

  • Hej Eva-Karin!

   Vi har inga forum indelade i lokal eller regional nivå. Vi arrangerar ex #afkVarberg15 och bjuder in nationellt. Däremot rör vi oss mellan olika städer, för att nå spridning på ”bas” i landet. Hittills har vi varit i just Varberg och i Malmö.

   Mvh Viktoria Struxsjö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s