#afkÖrebro16: Engagemang som insats!

Om drygt fem veckor stängs anmälningssluss för #afkÖrebro16. Per dagens datum når vi drygt hundra anmälda medskapare från öst, väst, syd men inte ännu norr. Funderar du på att anmäla dig till två dynamiska fortbildningsdagar i april, kamske denna text kan ge dig en ”knuff” i viss riktning.

När Skolsmedjan genomförde den första knytkonferensen skrev vi mars 2014 och det var med spänd förväntan vi slog upp dörrarna till #afkrektor i Varberg. Två dagar senare var ödmjukheten total och fem smeder stod som fallna för den tillit vi mötts av, och för det förtroende vi fått av sjuttiofem rektorer att erbjuda en arena att kunskapa på och med.

En genomförd konferens gav mersmak för fler, och ledde till ytterligare tre: #afkVarberg14, #afkrektor15 och #afkVarberg15. Sammanlagt har cirka femhundrafemtio pedagoger, lärare, rektorer, SYV:are, specialpedagoger, utvecklingsledare, EHT-personal och förvaltningschefer samt politik på olika nivåer medskapat i knytkonferenserna genom åren. Och ödmjukheten växer sig större och större för varje gång smedjan får skapa dessa möten med #detutvidgadekollegiet.

#afkÖrebro16 är en kostnadsfri konferens där engagemang och vilja är grundbultar för ett kollegialt kunskapande. #afkÖrebro16 är konferensen för skolutveckling i tiden, där vi inte tittar tio år framåt och siar om en framtid vi omöjligt kan veta något om, utan en arena för oss som gräver där vi står och har förstått vikten av en god organisationsförmåga om skolutveckling ska bli möjlig – här och nu. #afkÖrebro16 är en konferens som erbjuder delaktighet och ett smörgåsbord av föreläsare, dialog i grupp (#afkTalk), Pecha Kucha, höghastighetsträffar och trivsamt mingel.

När vi i april anländer Örebro, är det med lika höga förväntningar som i mars 2014. När deltagare ”checkat in”, fått en goodiebag och taggar till för uppstart av #afkÖrebro16 – då vet vi att två dagars dynamik står startklar och att engagemang och vilja i lokalen nästan går att ta på.

När vi i april anländer Örebro, är det med än djupare ödmjukhet för den tillit smedjan som arrangör ges, och med ett program som tilltalar oss som vill skolutveckla för dagens elever i dagens skola – i ett långsiktigt och hållbart perspektiv.

Välkomna!

Johan & Karin & Magnus & Stefan & Viktoria

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s