Tack alla fantastiska deltagare på #afkVarberg15

Så har vi avslutat ännu en #afk. #afkVarberg15 är den fjärde i ordningen och vi smeder slutar inte att imponeras av er alla som kom från när och fjärran. Vi är ödmjuka för det engagemang vi mötts av och den kompetens som genomsyrat dessa dagar. Det är smått fantastiskt vilken kompetens som finns i den svenska skolorganisationen. Tänk att få träffa er alla och få lära tillsammans med er.

Vi har sagt det förr och gör det igen, det är ni deltagare som gör #afkVarberg15 till vad det är. Att ni tog er tid från det välförtjänta sommarlovet för att dela med er av er kunskap till andra och byta erfarenheter med varandra, allt för att vi tillsammans när en vilja att göra det allra bästa för våra elever, är stort. Det är det som gör #afkVarberg15 så inspirerande för oss smeder.

Så tack alla deltagare; Tack alla förskolelärare, lärare, förstelärare, modersmålslärare, IKT-pedagoger, specialpedagoger, fritidspedagoger, rektorer, förvaltningspersonal, föreläsare, UR-pedagoger, UR-redaktionen, SKL-skolutvecklare, lärarutbildare, de båda lärarförbunden, läromedelsförlag och inte minst Varbergs kommun.

Den 7 – 8 april ses vi igen denna gång i Örebro.

Välkomna!

Johan, Karin, Magnus, Viktoria och Stefan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s