#afkVarberg15: Föreläsare Malin Rapp

Malin Rapp- profilbild.1Med meriter från både europamästerskap och världsmästerskap vet Malin Rapp vad äkta välmående och tilltro till egna förmågor kan ha för effekt, i en personlig kontext och i en kollegial kontext. Kitesurf, Snowkite och Wakeboard är tre av extremsporterna hon behärskar, och då brädor är något hon älskar att ha fötterna mot, är det ett gjutet tillfälle att erbjuda henne föreläsning i surfstaden Varberg under #afkVarberg15. För

Malin Rapp är saltvatten, svinkallt vatten samt fysiska och psykiska utmaningar ett måste. Inte ett måste som i att vinna, utan som ett måste för att skapa mod att våga se sina möjligheter, utmaningar och kompetenser – och använda dem. 

Med fokus att stärka och inspirera människor, visa att det mesta är fullt möjligt, kommer Malin Rapp med stöd i forskning från bland annat det kognitiva neurovetenskapliga området, lotsa oss genom en berättelse där livet som elitidrottare tvärt och ofrivilligt fick avbrytas i november 2012, till nutid och arbetet där skolforskaren John Hattie stöttat med råd i riktning i arbetet med skolutveckling som idag är Malin Rapps uppdrag.

Det är utifrån vinnarskalle, jävlar anamma och målmedvetenhet som Malin Rapp ödmjukt resonerar, och det är utifrån erfarenheterna som högt rankad i världseliten hon konstruktivt bidrar med metoder till skola, lärande och lärare. Hur mår vi bra samtidigt som vi skapar bra resultat? Hur skapar vi förutsättningar för elever att nå sina drömmar och samtidigt låta dem förstå vilka vägar som bär fram till målen? Och hur gör vi vägen till målen till den bästa av erfarenheter? 

Skolsmedjan hälsar Malin Rapp välkommen till #afkVarberg15 och ser fart, fläkt och kraft motivera deltagare och medskapare.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s