Ni gör skillnad på riktigt! Ni gjorde #afkrektor15 fantastiskt!

Smedjan har packat ihop för den här gången och kvar sitter vi smeder och är djupt imponerade av er alla som kom från när och fjärran. Vi är ödmjuka för det engagemang vi mötts av och den kompetens som genomsyrat dessa dagar. Det är smått fantastiskt att få träffa er alla och få lära tillsammans med er. 

Deltagare under #afkrektor15; det är ni som gör hela skillnaden. Att ni tog er tid från den hektiska vårterminen för att dela med er av er kunskap till andra och byta erfarenheter med varandra, allt för att vi tillsammans när en vilja att göra det allra bästa för våra elever, är stort. Det är det som gör #afkrektor15 så inspirerande för oss smeder. 

Så tack alla deltagare; Tack rektorer, lärare, förskolelärare, förstelärare, modersmålslärare, IKT-pedagoger, specialpedagoger, fritidspedagoger, förvaltningspersonal, föreläsare, UR-pedagoger, de båda lärarförbunden, läromedelsförlag, läromedelsföretag och trollkarlsdesserten Isidor. 

Och till dig som är politiker. Kanske ska du delta nästa gång? Om skolorganisationen ska bli hel behöver du medskapa i de skolutvecklande processerna. Vi behöver inga vackra ord, tal eller lyckönskningar. Först när politik och skola möts kan vi upprätta ett ömsesidigt förtroende till varandra och våga lära tillsammans. 

Den 16 – 17 juni ses vi i Varberg igen. 

Välkomna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s