#afkVarberg – 16-17 juni

I Skolsmedjan råder sällan stillhet när vi smider skolutveckling och specifikt #afk:s. Vi strävar efter att ha smedjan i rörelse, se bortom nästa hörn och leva som vi önskar lära. Och givetvis återvänder vi till Varberg för #afkVarberg15.

Äntligen är vi så på väg mot #afkVarberg15. Skolutvecklande och engagerade lärare, rektorer, specialpedagoger, skolbibliotekarier, IT-utvecklare och pedagoger i svensk skolas olika former – Anmälningslänk är nu öppen!

Om en lärande organisation, ett starkt kollegialt lärande och ett ökat fokus på elevers lärande ska uppnås i en likvärdig skola, upplever smedjan att det vi kan bidra med är exempelvis #afkVarberg15. Vi fortsätter att ideellt arrangera mötesplats för svensk skola och fortsätter att utifrån de övergripande delarna i smedjan, sätta in ett tema i kontext skolutveckling. I juni är temat Värdegrund och vi möter bland annat föreläsare med förankring i vetenskap och forskning, samt med stolthet i att skolutveckla!

Som tidigare innehåller junidagarna uppskattade #afkTalk, Pecha Kucha där du som deltagare kan anmäla intresse att via den japanska presentationsformen lyfta ett ämne som berör dig, samt föreläsare och middag med mingel.

#afkVarberg15 är fortbildning och kompetensutbildning, lärande paketerat och personligt utformat. Skolsmedjan ordnar formen, du tar med engagemanget, kostnadsfritt.

Läs gärna om hur deltagare upplevde #afkVarberg14 här och här.

Väl mött på Västkusten 16-17 juni, hälsar smederna

Johan, Karin, Stefan, Viktoria och Magnus

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s