#afkrektor15: Föreläsare Helena Kvarnsell

Skolsmedjan presenterar Helena Kvarnsell, den första av sammanlagt tre föreläsare som gästar #afkrektor15 den 5-6 mars. Helena Kvarnsell är matte/NO/teknik-lärare på Björknässkolan i Nacka och hennes elever har sedan 2009 haft varsin dator. Hennes föreläsning kommer att lika delar inspirera, som få oss att agera, och kanske våga provocera med glimten i ögat.

Helena KvarnsellHelena Kvarnsell har testat, provat och använd massor av webbresurser och program med sina elever, och har varit i final i både Guldäpplet 2011 och innovativa lärarpriset 2013 samt tilldelats Nackas kvalitetspris för sitt arbete med att integrera IT i undervisningen. Hon kan ses som en pionjär vad gäller IT och lärande och vi får garanterat matnyttiga och konkreta tips kring detta under #afkrektor15.

Helena Kvarnsell driver en blogg och är aktiv i sociala medier för att dela med sig av tips och tankar, föreläser här och där i landet om att använda IT i skolan och skriver numera också på en bok. I slutet av föreläsningarna får Helena Kvarnsell ofta frågan om hon ”jobbar ihjäl sig” med allt hon hittar på. Då brukar hon lite försynt svara att hon inte ens gör timmarna hon har betalt för. Med bakgrund av detta väljer denna pionjär, väl medveten om det provokativa i det, att dela med sig av hur hon jobbar för att ”Jobba smart- att vara en bra lärare utan att jobba ihjäl sig”.

Skolsmedjan hälsar Helena Kvarnsell, och alla deltagare, varmt välkomna till #afkrektor15. 

Vi ses i Malmö den 5-6 mars 2015! 

Johan & Karin & Magnus & Stefan & Viktoria 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s