#afkrektor15: Anmälan har öppnat!

De digitala portarna är nu öppna för anmälan till #afkrektor15. Den 5-6 mars intar vi vackra, mångkulturella och kreativa Malmö för två dagars kunskapande i kubik.

Är du rektor, förstelärare, utvecklare? Arbetar du inom det specialpedagogiska området i exempelvis elevhälsoteam och övergripande resursteam – då är detta dagar för dig. Skolsmedjan ser vikten av att dela upplevelse och erfarenheter för att utveckla den egna enheten på bästa möjliga sätt, varför vi tänker att deltagande rektor reser till #afkrektor15 tillsammans med exempelvis förstelärare, utvecklare och/eller personal ur skolans elevhälsoteam.

Övergripande rubrik är att, som alltid i smedjans sammanhang, skapa förutsättningar för en lärande organisation, med systematiserat kollegialt lärande där fokus är elevers lärande. Under #afkrektor15 är temat för dagarna likvärdighet. Likvärdighet är ett komplext begrepp, som inte är synonymt med lika (för alla). Det är den egna skolans och organisationens behov som i dialog med medarbetare och förvaltning, kartläggs, analyseras och struktureras. Praktiken ska genomsyras av vetenskaplig grund, beprövad erfarenhet och deltagarna i #afkrektor15 ges möjlighet att ta del av och utbyta, konkreta ”hur” för att uppnå syfte och mål med den egna verksamheten.

Skolsmedjan kommer att presentera föreläsare, tre till antal, med start vecka 45. Vi kan även till #afkrektor15 vara stolta över den trio som valt att medverka och bidra till skolutvecklingen i Sverige. Givetvis kommer en smakfull dessert att på ett eller annat sätt möta oss under middagen. Tidigare desserter har varit Claes Eriksson från Galenskaparna mfl. Gott, eller hur?

Så. Välkommen att anmäla er till #afkrektor15 i Malmö den 5-6 mars 2015. En UnConference möjliggjord av lärare, utvecklare, specialpedagoger och rektorer – för just lärare, utvecklare, specialpedagoger och rektorer.

Johan & Karin & Magnus & Stefan & Viktoria

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s