Skolsmed får Göra skillnad-priset 2014!

– Vi är duktiga på att berätta, det gör vi varje dag, i våra klassrum, säger smeden och nyblivna pristagaren till Göra skillnad-priset Karin Berg. Använd den förmågan och låt din berättelse ta plats i media, fortsätter hon, som råd till lärare runt om i landet, för att lyfta debatten om skola och sätta fokus på frågor som handlar om skolan – på riktigt!

Det är en påtagligt stolt och glad Karin Berg som tar emot beskedet om att hon utsetts till den lärare i Sverige som Lärarförbundet anser gjort skillnad för skolan under 2014. Ett pris som tilldelas hela Sveriges smed med motiveringen:

Karin Berg tilldelas priset för att hon genom sitt engagemang på ett nydanande sätt satt fokus på främst gymnasielärares arbetsbelastning och därigenom nått rikstäckande genomslag på ett område med stor betydelse för Sveriges lärare.

Priset, som delats ut sedan 2007, har som syfte att lyfta fram inspirerande utvecklingsprojekt. 2013 vann Globalkursledarna och året då priset instiftades vann Lars Ode, Karlstad. Det är alltså i en nytänkande och ”görande” samling Skolsmedjans Karin Berg nu skriver in sig, och som medarbetare i smedjan till henne kan vi skriva under på såväl motivering som prisets namn. Karin Berg – fortsätt göra skillnad!

Viktoria Struxsjö,

ordf Skolsmedjan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s