En dag kvar…

Per dagens datum har vi tre platser kvar till #afkVarberg14 17-18 juni. Två fortbildningsdagar till självkostnadspris med ett fullmatat program. Tjugoåtta (28) orter är representerade där Uppsala, Öckerö, Kristianstad, Uddevalla, Örebro, Sölvesborg, Lerum, Stockholm, Borås, Burlöv och Helsingborg är några. 

Du anmäler dig via digitalt anmälningsformulär och noterar att middagen är bindande om du väljer att delta vid den. Tre föreläsare möter du under #afkVarberg och du läser mer om dem i tidigare inlägg (Ylva KällmanPer KornhallMåns Adler).

Femton personer har visat intresse att hålla en Pecha Kucha och vi kommer att meddela vilka åtta av dessa som entrar scenen (golvet) i Varberg den 17 juni inom kort. Tänk på att en Pecha Kucha inte innehåller text – endast bilder och då 20 bilder som visas i 20 sekunder per bild. Läs mer om de japanska formatet på webben via länk ovan.

Har du frågor och funderingar, kontakta skolsmedjan@gmail.com eller pinga oss på Twitter eller Facebook. Imorgon torsdag stänger vi anmälan till #afkVarberg14 – ta en av de tre sista platserna och var med när vi lyfter lärande organisation, kollegialt lärande och elevers lärande tillsammans!

Väl mött under #afkVarberg14 i juni!

Karin & Johan & Stefan & Magnus & Viktoria 

Turistinformation Varberg

Varbergs kommun

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s